Sieraden in opdracht

Samen met Maril een uniek sieraad ontwerpen voor uzelf of om cadeau te geven. Het proces is erg leuk om te doorlopen waardoor het nog leuker wordt om het sieraad te gaan dragen of cadeau te geven.  Lees meer –>

Ring met bolsjewiek diamant en saffier, gemaakt van speld

De antieke speld met diamant en saffier vormde de basis voor deze modern klassieke ring. De bolsjewiek geslepen diamant in de ring komt uit de broche. Daaromheen is korenblauwe saffier gezet.

Zilveren origami kraanvogel van geboortekaartje

Op het geboortekaartje staat een kraanvogel en de klant wilde als kraamcadeau graag een zilveren kraanvogel geven die er precies zo uitziet als je hem van origamipapier vouwt.

Collier van gele amber, nagemaakt van etalagefoto

De klant had op vakantie in een etalage een prachtige ketting gezien, maar helaas was de winkel niet open. Maril heeft een vergelijkbaar collier voor haar gemaakt. Gele kralen van amber (barnsteen) afgewisseld met zilveren ballen en een bijpassend slot.

Ring van ruwe smaragd, gekocht op vakantie

Deze ruwe smaragd had de klant zelf meegenomen uit India. Vraag was om de steen te verwerken in een ring. De onderkant van de steen hebben we vlak laten slijpen zodat hij met fijn goud draad op de ring kon worden gemaakt.