Hoe werkt het?

Van idee naar ontwerp

Als u zelf al een idee hebt voor een sieraad, kunt u dat samen met Maril verder uitwerken tot een definitief ontwerp. Maril helpt u met behulp van verschillende materialen, foto’s en voorbeelden in haar atelier om uw idee verder uitwerken tot een definitief ontwerp. De mogelijkheden zijn onbeperkt, zolang het technisch mogelijk is. Ook kunt u oude sieraden gebruiken om om te smelten of (gedeeltelijk) te verwerken tot een nieuw sieraad.

Het heeft de voorkeur om een afspraak te maken zodat u rustig de tijd hebt om uw ideeën en de mogelijkheden met Maril te bespreken. De afspraak en het ontwerp zijn altijd vrijblijvend.

Offerte en kosten

Zodra het ontwerp duidelijk is ontvangt u van Maril een offerte, met daarin een overzicht van wat is afgesproken en de kosten. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

De kosten zijn erg afhankelijk van de tijd die nodig is om het sieraad te maken en de keuze en hoeveelheid van de materialen en stenen. Houd u rekening met een bedrag vanaf €200,- voor een zilveren ring en vanaf €300,- voor een ring in 14K goud.

Hoe lang duurt het?

Het totale proces van ontwerp tot uniek sieraad duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Mocht er een bepaalde datum zijn waarop het sieraad af moet zijn dan wordt hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Soms lukt het om binnen een of twee weken nog een uniek mooi sieraad te leveren maar dat zijn wel uitzonderingen.