OYO jewels 6 april 2020 – Posted in: News

oyo jewels is een nieuw sieradenmerk. Alle sieraden worden met de hand gemaakt, met veel gekleurde edelstenen en goud of goldfilled materiaal. Door het gebruik van deze duurzame materialen gaan de sieraden lang mee en hebt u er dus lang plezier van.

Goldfilled is een nieuw materiaal. Het bestaat uit een buitenste massieve laag van 14 karaat goud om een kern van messing. De laag goud is dusdanig dik dat het uiterlijk dezelfde eigenschappen heeft als massief 14 karaat goud. Dus het oxideert niet (zwart worden) en de laag kun je er ook niet afpoetsen. De laag goud is 10x zo dik als het laagje goud op vergulde sieraden.

Door het dragen worden sieraden een beetje vuil en vettig. U kunt de sieraden dan het beste met een beetje handzeep en een zachte borstel reinigen en drogen met een zachte doek. De sieraden zien er dan weer uit als nieuw.