Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Maril Edelsmid zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Maril Edelsmid. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact op met Maril Edelsmid via mail@maril.eu.

Bestellen

In de webshop
Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Wij doen ons best om uw bestelling binnen drie dagen te bevestigen.

In het atelier
U ontvangt van ons een offerte per e-mail. De offerte blijft vier weken geldig. Na aanvaarding van de offerte ontvangt u van ons een betaalverzoek voor een aanbetaling van 50% van de overeengekomen prijs.

Betalen

In de webshop kunt u betalen via iDEAL.

In het atelier kunt u pinnen of contant betalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Als Maril Edelsmid per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld.

Verzenden

Uw bestelling wordt aangetekend verzonden met PostNL. U krijgt een bericht met een track en trace code wanneer het item is verstuurd. Wij rekenen €10,- voor de verzendkosten. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook ophalen in het atelier.
Voor verzending naar het buitenland kunt u contact opnemen met Maril.

Tot en met het moment van levering draagt Maril Edelsmid de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u

Levertijden

De levertijd kan per artikel verschillen. Sieraden die voorradig zijn worden na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk verzonden. Indien de sieraden op maat gemaakt worden, hebben deze een langere levertijd. Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer u het sieraad voor een bepaalde datum nodig hebt. Bij het bevestigen van de bestelling geven we u een indicatie van de levertijd. Houdt u voor maatwerk opdrachten rekening met een levertijd van 4 tot 8 weken.

Annuleren of wijzigen

Als u de bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Doet u dit per e-mail (mail@maril.eu) of via sms- of Whatsapp-bericht (nummer 06-52363879). Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als er nog niet is begonnen met het maken van het sieraad. Sieraden die speciaal voor u gemaakt worden of gemaakt zijn kunnen niet worden geannuleerd of geruild.

Ruilen en retourneren

De sieraden worden met veel aandacht en zorg gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 7 dagen na ontvangst, ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking retourneren. Sieraden die speciaal voor u gemaakt worden of gemaakt zijn kunnen niet geannuleerd of geruild worden. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via mail@maril.eu.
De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Stuur het pakket aangetekend met de bijbehorende factuur naar:

Maril
Wagendwarsstraat 14
3581WL Utrecht

(vermeld GEEN woorden als edelsmid, juwelier, goudsmid of sieraden of fine jewellery in het adres of op de verpakking). U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn via de webshop. We geven geen geld terug maar ruilen voor een ander sieraad of een tegoedbon is wel mogelijk.

Let wel: De kosten voor het retourneren van uw bestelling nemen wij niet voor onze rekening en we raden u aan om een bewijs van verzending met traceergegevens bij u te houden – als uw retourpakketje verloren raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid. 

Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

Garantie

Alle sieraden hebben 1 jaar garantie op materiaal- of constructiefouten. Uitgesloten van garantie zijn slijtage door het dragen, slijtage aan edelsteen/diamantzettingen en breuk of verlies van edelstenen en diamant. Helaas is niet altijd te achterhalen waardoor schade is ontstaan. Daarom kunnen wij hier geen garantie op geven. Slijtage aan sieraden is heel normaal. Sieraden met edelstenen of diamanten in pootjeszettingen zijn extra kwetsbaar. Wij raden aan om de zettingen van sieraden met edelstenen of diamant eens per jaar te laten controleren.

De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als u of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Disclaimer

 Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Maril Edelsmid doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

K.v.K: 30251422
BTW id: NL001638842B24