Utrecht KvK 30251422

Op 30 mei organiseert Maril een sieraad-ontwerpwedstrijd tijdens de Dag van het Wilhelminapark. De winnaar ontvangt zijn eigen ontworpen sieraad in het zilver. Er zijn 2 categorieën: Volwassenen en kinderen tot 12 jaar. Doe mee en win !

30 mei 2010 Dag van het Wilhelminapark Utrecht

Ondanks de regen hebben veel kinderen en volwassen de moeite genomen om hun mooiste ontwerp te tekenen en in te leveren. In totaal waren er 85 deelnemers. Bij de kinderen t/m 12 jaar heeft Lisanne gewonnen. Ze heeft een gedraaide armband ontworpen die wordt gesloten met een hart .

In de categorie ouder dan 12 is de winnaar Greet geworden . Zij heeft een abstracte ketting ontworpen met ronde vormen. De winnaars ontvangen hun sieraad in het zilver.

3 juni 2010 Winnaars bekend sieraad-ontwerpwedstrijd Dag van het Wilhelminapark

Maandag 16 november werd tijdens de ANKO Ondernemersdag de ANKO LEF Award uitgereikt aan de kapperondernemer die het meeste lef toont. Willeke Pietersma van ‘De Haarzaak’ uit Koewacht ontving uit handen van topkapper en –ondernemer Antoinette Beenders de felbegeerde prijs. Dit onder het toeziend oog van bijna 500 man publiek. De Lef Award is ontworpen en gemaakt door Maril.

16 november 2009  Willeke Pietersma wint ANKO LEF Award

9 oktober 2010 Opening atelier aan Wagendwarsstraat 14 Utrecht

Op 9 oktober opent Maril haar atelier in de Wagendwarsstaat 14 in Utrecht. In het atelier werkt Maril aan haar eigen collectie en maakt ze sieraden in opdracht.

Oktober 2010

Juni 2010

April 2010

Over Maril/contact

15 juni 2014 sieraad ontwerpwedsrijd in het Wilhelminapark

Ook dit jaar doet Maril Edelsmid weer mee aan de dag van het Wilhelminapark. Iedereen kan een ontwerp inleveren van een sieraad. De winnaar ontvangt zijn eigen ontwerp in het zilver door Maril Edelsmid gemaakt. van zij